همزمان با آغاز ایام ماه محرم و صفر؛

طرح سوگواره حسینی و هرخانه یک حسینیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۶ کد : ۵۶۰۶۴ اخبار اخبار متحرک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مجید خسروان مدیر هیأت های مذهبی نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری طرح سوگواره حسینی و هرخانه یک حسینیه در این دانشگاه بصورت مجازی خبر داد.

مدیر هیأت های مذهبی نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: امسال نیز همانند سال گذشته باتوجه به تعطیلی حضوری دانشگاه ها و شیوع کرونا به صورت مجازی از سوی اداره هیئات مذهبی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی بصورت مشارکتی برگزار می‌شود.

وی گفت: در تمامی برنامه‌ها باید نظر ستاد ملی مقابله با کرونا را دنبال و براساس نظر مراجع عظام تقلید که مجلس عزاداری امام حسین(ع) نباید تعطیل شود، اجرا شود. لذا بحث سوگواره حسینی با محتوای گذشته و طی بازه زمانی دهه دوم محرم لغایت پایان ماه صفر در فضای مجازی و بدون حضور جمعیت و برای عموم دانشگاهیان کشور برگزار خواهد شد.

مجید خسروان بیان کرد: برنامه های درنظرگرفته شده هر روز از ساعت ۱۸ برگزار و اطلاعات کامل تر نیز از طریق پیامک به دانشگاهیان اطلاع داده خواهد شد. ضمنا علاوه بر برنامه سوگواره حسینی، برنامه‌های مشابهی چون پویش هر خانه یک حسینیه و طرح کمک‌های مؤمنانه و برگزاری مسابقات مذهبی را در دستور کار داریم.

وی اظهار داشت: علاقمندان در دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت شرکت در طرح پویش هر خانه یک حسینیه می توانند از برگزاری روضه خوانی و نصب سیاهی در منزل خود به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه فیلم تهیه کرده و آن را از طریق ایتا به شماره 09382189387 تا 10روز بعد از ماه صفر ارسال کنند. به قید قرعه به تعدادی از نفرات هدایایی به رسم یاد بود اهدا خواهد شد.