حجت الاسلام والمسلمین بلندی معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری خبر داد:

برگزاری دوره/مسابقه مجازی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان " بهار رحمت"

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۸ کد : ۴۳۶۵۷ اخبار

به گزارش دفتر نهاد دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد، از برگزاری دوره/ مسابقه مجازی با عنوان "بهار رحمت" خبر داد. وی با اشاره به برگزاری دوره های مشابه در سال گذشته گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی جهت فراگیری آموزه های دینی است و دوره های آموزش از راه دور و مجازی می تواند بهترین راه کسب این معارف باشد. معاون فرهنگی نهاد همچنین از استقبال خوب خانواده دانشگاه از طرح های پیشین نام برده و افزود: دوره " بهار رحمت" ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهد بود. حجت الاسلام بلندی در ادامه خاطر نشان کرد: در این دوره درس هایی با عناوین1. تجوید و آواشناسی قرآن کریم2. حقیقت مظلوم 3. حکمت روزه و احکام آن 4 . تفسیر قطره ای قرآن کریم 5. گام دوم برگرفته از بیانیه گام دوم رهبر انقلاب، برگزار خواهد شد. وی در پایان به نحوه ثبت نام و شرکت در دوره و جوایز آن اشاره کرد و گفت: علاقمندان جهت شرکت در این دوره می توانند ابتدا وارد پایگاه اینترنتیwww.uast.ac.ir شده و با کلیک روی لینک "آموزش مجازی دانشگاهیان" و یا پوستر "بهار رحمت"  وارد سامانه آموزش مجازی نهاد دانشگاه جامع علمی کاربردی شوند و پس از ثبت نام وارد سامانه شده و با کلیک روی دوره ، در آن شرکت نمایند. در پایان نیز جوایز نقدی به ترتیب به نفر اول 500 هزار تومان، نفر دوم 400 هزار تومان و نفر سوم 300 هزار تومان اهدا می شود.

*لازم به ذکر است کلیه فرایندهای دوره از قبیل ثبت نام، شرکت در دوره، آزمون و دریافت گواهی نامه پایان دوره به صورت اینترنتی(مجازی) می باشد.