اطلاعیه شماره ۹ گروه معارف اسلامی در خصوص اعلام نتایج آزمون سراسری

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۳ کد : ۴۲۹۴۳ اخبار گروه معارف اسلامی

به اطلاع مدرسان معارف اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی می­ رساند نتایج آزمون 23 آذر 1397 گروه معارف اسلامی دانشگاه ، در سایت سازمان سنجش به آدرس ذیل قابل مشاهده است.

مقتضی است پذیرفته شدگان مرحله آزمون کتبی، برای پیگیری مراحل بعدی جذب، مطابق اطلاعیه مندرج در سایت سازمان سنجش، اقدامات بعدی را انجام دهند.

علی باقر فلاح ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۸
با سلام و عرض ادب , فرا خوان برای جذب اساتید حق التدریس معارف در چه زمانی انجام خواهد شد .
پاسخ مدیر سایت ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۱

سلام.

اعلام خواهد شد.

اعظم غیبی ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۱
سلام راهنمایی بفرمایید که چطور شماره پرونده یا شماره داوطلبی خود را جهت مشاهده نتایج آزمون طرح 4000 ،که فراموش شده،بازیابی کنیم. با سپاس
پاسخ مدیر سایت ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۱

سلام

با سازمان سنجش کشور ارتباط بگیرید.

ص ۰۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۵۰
لطفا در مورد قبول شدگان و گزینش مرحله دوم کمی تو ضیح بدین به چه صورته ممنونم
پاسخ مدیر سایت ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۳

سلام.متعاقبا اعلام خواهد شد.

عبدالله ملاتبارفيروزجائي ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۱
بنده درآزمون 23آذرشرکت کردم واسم بنده درلیست اسامی مدرسان مجازبه تدریس هست ولی درکارنامه به عنوان مردودی ثبت شده واین ترم هم تدریس دارم تکلیف امثال بنده چیست آیاجزءخداحافظی کنندگان هستیم یاخیرلطفا راهنمایی فرمائیدباتشکر.
پاسخ مدیر سایت ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۶

سلام.ملاک برای ادامه تدریس شما قبولی در آزمون است.شما می توانید جهت ارزیابی مجدد، در فراخوان جذب، که زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد شرکت نمایید.

محمد زارع ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۱
بنده در ازمون آذر ماه شرکت نکردم کی میتونم در ازمون جذب شرکت کنم
پاسخ مدیر سایت ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۳

سلام. شما می توانید در "فراخوان جذب اساتید" که متعاقبا اعلام خواهد شد، شرکت نمایید.

داود پیوندی ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۸
با سلام و احترام لطفاً بفرمائید مراحل بعد از قبولی در آزمون چیست و چگونه به مدرسین اعلام می فرمائید با تشگر
پاسخ مدیر سایت ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶

با سلام. مراحل بعدی از طریق پیامک، درج اخبار در سایت نهاد، ارسال نامه به واحدهای استانی و بارگذاری اخبار در کانال اطلاع رسانی گروه معارف در پیام رسان ایتا اعلام خواهد شد.

آدرس کانال ما در ایتا  maarefuast@