اسامی مدرسان مجاز به تدریس دروس معارف اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۴ کد : ۴۲۰۴۳ اخبار گروه معارف اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام اسامی مدرسان مجاز به تدریس دروس معارف اسلامی در دانشگاه جامع علمی کاربردی در نیمسال دوم تحصیلی 98- 1397 خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسوی ضمن اعلام این خبر افزود: آزمون مدرسان معارف اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی (طرح 4000) در تاریخ 23 آذر ماه 97  با حضور  500 نفر در 9 حوزه امتحانی و شش گرایش تخصصی گروه معارف اسلامی در مناطق نه­گانه دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح کشور برگزار شد که اسامی پذیرفته­ شدگان نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی گفت: با عنایت به برگزاری آزمون مدرسین معارف طرح 4000 و وجود سایر مدرسان دارای مجوز معتبر از معاونت آموزشی و پژوهشی دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی،  فقط مدرسان دارای کد مدرسی فعال این دانشگاه، به شرح زیر در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-98 مجاز به تدریس هستند:

1. مدرسانی که دارای مجوز تدریس (با تاریخ معتبر) از دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها هستند. (فقط مجوزهای معارف اسلامی طبق دو نمونه سربرگ پیوست، معتبر و مابقی سربرگها از نظر این دفتر غیر معتبر است.) (پیوست خبر)

2. مدرسان طرح 4000 که در آزمون فوق  شرکت کرده ­اند.(پیوست خبر)

نکته: بنابراین مدرسان معارف طرح 4000 که در آزمون ثبت نام ننموده یا غایب بوده ­اند مجاز به تدریس نیستند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان خاطرنشان کرد: ضمناً کسانی که نتوانستند در این آزمون حضور یابند یا پذیرفته نشدند می­توانند در فراخوان های بعدی دانشگاه جامع علمی کاربردی یا فراخوان های سایت asatid.org شرکت نمایند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

اسدی ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۳
باسلام و عرض ادب اسامی نهایی کی اعلام می سود آیا گواهی صادر می کنید .ممنون
پاسخ مدیر سایت ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲

با سلام. نتایج از سوی سازمان سنجش اعلام خواهد شد و مجموعه گروه معارف در حال پیگیری برای اعلام هر چه سریعتر نتایج هستند.

رنجبر ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۱:۲۵
با سلام. آیا اسامی در فایل فوق قبول شدگان در آزمون هستند و یا فقط اسامی شرکت کنندگان و حاضرین در آزمون۲۳آذر؟
پاسخ مدیر سایت ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰

با سلام. شرکت کنندگان در آزمون هستند.

غلامرضا اسدی ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۱
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر سایت قرار بود نتایج از سوی سازمان سنجش هر چه سریعتر اعلام شود اما هنوز خبری نشد. ممنون
پاسخ مدیر سایت ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۱

باسلام

نتایجاز طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

صفورا ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۹
لَطفا بفرمایید نتیجه نهایی کی اعلام میشه
پاسخ مدیر سایت ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۱

سلام

نتایج توسط سازمان سنجش کشور اعلام خواهد شد.

ص ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۷
سلام خسته نباشید جز قبول شدگان سازمان سنجش هستم و لطفا در مورد گزینش بیشتر توضیح بدید چطور انجام میشه و حضوری هست