تمدید مهلت شرکت در مسابقه ستایشگران نور

۰۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۳ کد خبر : ۲۷۴۱۰ اخبار شیرپوینت
...
تمدید مهلت شرکت در مسابقه ستایشگران نور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مجید خسروان مسئول هیئات مذهبی دانشگاه گفت: مهلت ارسال اثردر اولین دوره از مسابقات مداحی و دعا خوانی  " مسابقه ستایشگران نور " ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در سراسر کشور، تا تاریخ 31/4/94 تمدید شده است. علاقمندان به شرکت در این مسابقه تا تاریخ مذکور فرصت دارند اثر خودرا به دفتر هیئات مذهبی دانشگاه، طبق آئین نامه مسابقه (قابل مشاهده در سایت www.uast.ac.ir لینک مسابقه ستایشگران نور) از طریق پست به آدرس تهران – خ انقلاب – بین خ حافظ و خ نجات اللهی – ابتدای پل کالج- ساختمان دانشگاه جامع علمی کاربردی پلاک 683-طبقه پنجم-دفتر هیئات مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی و یا به آدرس ایمیل nahadjame@uast.ac.ir  ارسال نمایند. متقاضیان می توانند هرگونه سؤال را با شماره 88800915 طرح نمایند.